DOMAIN DIJUAL

Nganti kapan tak enteni sak tekane

Ngelingake sliramu sing tak tresnani Pengen nangis Ngetokke eluh neng pipi Suwe ra weruh Senajan mung ono ngimpi Ngalemo Ngalem neng dadaku Tambanono roso kangen neng atiku Ngalemo Ngalemo neng aku Ben ra adem kesiram udaning dalu Banyu langit Sing ono nduwur kayangan Watu gedhe Kalingan mendunge udan Telesono Atine wong sing kasmaran Setyo janji […]

Dek opo salah awakku iki

Wes samestine ati iki nelongso Wong seng tak tresnani mblenjani janji Opo ora eling naliko semono Kebak kembang wangi jeroning dodo Kepiye meneh iki pancen nasib ku Kudu nandang loro koyo mengkene Remuk ati iki yen eling janjine Ora ngiro jebul lamis wae Dek opo salah awakku iki Kowe nganti tego mblenjani janji Opo mergo […]

Aku wis wegah nrimo kowe meneh

Aku wis ngaku salah Kondho sa nyatane Soko ati ora mung ono lambe Geni sing neng ati Enggal di sirami yo ben adhem Koyo dhek wingi… Mbok wis ojo sujono Ojo nyikso rogo Tresno kuwi mesthi ono godho Mowo sing neng dhodho Engal di leremno Yon ben tentrem koyo dhek semono Ronce ronce Melati benange […]

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Back to top